Suorita Coaching Ajokortti®!

Ratkaisukeskeinen valmentava esimies Coaching on arvokas ja arvostettu taito. Koutsaamalla autat työkaverisi, työnantajasi ja itsesi tavoitteisiin ja menestykseen.

Coaching on vaikuttava ja tuloksellinen vuorovaikutuksen tapa, jonka hallitseminen on välttämätöntä nykytyöelämässä työtehtävästä riippumatta.

Hanki coachauksen perustaidot ja osoita osaamisesi myös muille - Suorita Coaching Ajokortti®!

Seuraava valmennus:

31.1 - 1.2.2018 klo 9-16, Helsinki (Hotelli Arthur, Vuorikatu 19)

Investointi: 980€/hlö tai 1.500€/2 hlöä (+alv24%)

Ilmoittaudu valmennukseen >>>

Coaching Ajokortti® - License to Coach

Suorita Coaching Ajokortti® ja osoita, että sinulla on valmiudet koutsaamalla auttaa työkavereitasi ja itseäsi. Ajokortin saat, kun valmennuksen jälkeen olet osoittanut sekä harjoitelleesi koutsausta että vastaanottanut sitä.

Tutustu valmennukseen tarkemmin - Katso esite (pdf) >>>

Miksi koutsausta tarvitaan?

Osaako esimies työsi paremmin kuin sinä itse? Jos osaa, niin hienoa. Voit aina kysyä häneltä neuvoa työsi pulmatilanteissa.

Todennäköisesti kuitenkin on niin, että olet oman työsi paras - ehkä jopa ainoa - asiantuntija, eikä kukaan voi suoraan käskeä, neuvoa ja ohjeistaa sinua. Tarvitset ohjausta, joka auttaa sinua täsmentämään senhetkisen tavoitteesi, määrittämään tarvittavat toimenpiteet ja johtamaan itsesi niiden suorittamiseen. Tässä avuksi tulee coaching. Coaching on ajattelun ja oivallusten auttamista. Se on omien voimavarojen tunnistamista ja konkreettista suunnitelmien toteuttamista.

Työkaverisi ovat todennäköisesti samassa tilanteessa kuin sinäkin. Opetelkaa koutsaamalla auttamaan toisianne eteenpäin arjen työhaasteissa. Kollega sparraajana on helposti saavutettavissa. Ja kun opit koutsaamaan itse itseäsi, on sinulla coach aina mukanasi!

Coaching kansalaistaidoksi!

Coaching on niin vaikuttava ja oivalluttava vuorovaikutuksen tapa, että itse asiassa ihan jokaisella tulisi olla mahdollisuus sitä opetella ja harjoittaa - työtehtävistä ja toimialasta riippumatta.

Tilaa tämä vaikuttava valmennus omalle porukallesi! Pyydä tarjous sitoumuksetta


Lisätietoja:

Minna Rasila, minna.rasila@heuristica.fi p. 040 553 6774