Mobiilikoutsi


Mobiilikoutsi taskuun ja mukaan kaikkialle! Ladattavissa pian!

MobiiliKoutsi-applikaation avulla voit auttaa kaveria tai itseäsi  parempaan ajatteluun ja parempaan (työ)elämään.

Coaching on tehokas vuorovaikutuksen menetelmä, jossa coach ei konsultin tapaan neuvo asiakastaan tai ratkaise hänen ongelmaansa. Sen sijaan coach auttaa kysymysten avulla asiakasta parempaan ajatteluun ja tästä seuraavaan tavoitteen määrittelyyn, toimintaan ja tulokseen. Coachin ei tarvitse olla käsiteltävän asian osaaja. Tämä antaa rajattomat mahdollisuudet: koutsaamalla jokainen meistä voi auttaa melkein ketä tahansa ajattelemaan paremmin, ottamaan käyttöön kaikki voimavaransa ja saavuttamaan päämääränsä. mobiilikoutsi applikaatio

Coaching avaa monipuolisen työkalupakin etenkin asiantuntijatyöhön. Jokainen tarvitsee ohjausta työssään. Usein kuitenkin paras ja joskus ainoakin asiantuntija on työntekijä itse. Näissä tilanteissa coaching sopii hyvin ohjaustyökaluksi, jonka kautta tarkennetaan tavoitteet, määritetään toimenpiteet ja valitaan sopiva etenemistapa ilman, että kukaan kertoo valmista vastausta. 

Coaching perustuu hyviin kysymyksiin, tavoitteellisuuteen ja aktiiviseen kuuntelemiseen. Sen oppii samaan tapaan kuin polkupyörällä ajon: sitä ei osaa syntyessään mutta kun sen on kerran oppinut, niin sen osaa ja harjoittelu tekee mestarin. Coaching on yksinkertaista, kun pääsee “jyvälle” sen perusperiaatteista.

Auta kaveria tai itseäsi parempaan ajatteluun ja toimintaan MobiiliKoutsin avulla!

MobiiliKoutsi sisältää coaching-prosessin mukaisia kysymyksiä, joista voit helposti valita tilanteeseen sopivimmat.

Mobiilikoutsin rekisteriseloste

Kysy lisää!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää tyyt.fi-digioppaista & verkkokursseista ja niiden käyttämisestä joko itsenäisesti tai osana monimuotovalmennusta.

Lähetä yhteydenottopyyntö
Pyydä tarjous
Kutsu asiantuntija käymään