Työkaluja etäkohtaamisiin

Tehokkaita työkaluja etäyhteistyön tekemiseen

Tänä vuonna työpaikan sisäinen yhteistyö ja asiakastyö ovat siirtyneet valtaosin etäyhteyksille. Teknisesti etäyhteistyö on otettu sujuvasti haltuun. Samalla on noussut selkeä tarve saada sisäiseen yhteistyöhön ja asiakastyöhön aitoja kohtaamisia ja aktiivista vuorovaikutusta lisääviä työkaluja. Etäkohtaamisen taidoista hyötyvät hyvin esimiehet ja tiiminvetäjät, asiantuntijat, konsultit ja kouluttajat – kaikki, joiden tehtävä on saada oma tiimi tai asiakas aktiiviseen vuorovaikutukseen ja työskentelyyn. Taitavan etäyhteistyön vetäjän kanssa työskentely on mielekästä, sujuvaa ja tehokasta.

Selkeitä työtapoja heti käyttöön

Etäkohtaamisten vuorovaikutusta ja työskentelyä helpottavat työtavat ovat helppoja ja tehokkaita käyttää, kunhan perusosaaminen on hallussa. Etäyhteyksen vuorovaikuttamista ja sen ohjaamista oppii sitä tekemällä ja kokemusten ja hyvien käytäntöjen jakamisella. Tätä tavoitetta tukemaan ohjeistamme valmennustilaisuuden jälkeiseen pari-sparraukseen, kokemusten jakamiseen ja yhteiskehittämiseen. Kokeilemalla saa rohkeutta tuoda työkaluja osaksi omaa ja työpaikan arkea pysyvämminkin.

Valmennuksen sisältö (alustava):

Valmennuksen tavoitteena on kasvattaa osallistujien työkalupakkia ja eri menetelmien soveltamista laajasti erilaisiin etäkohtaamisiin.

  • Nopeita työtapoja etänä virittäytymiseen ja aloitukseen
  • Kaikkia osallistavia ideoinnin ja ajatusten jakamisen työkaluja
  • Osallistujamäärän vaikutus etäkohtaamisen työtapoihin
  • Pari- ja pienryhmätyöskentely osana ison ryhmän etäyhteydellä toteutettavaa kehittämistyötä tai työpajaa
  • Dokumenttien työstäminen yhdessä
  • Työkaluja kaikkien kuulemisessa ja esim. palautteen keruussa

Sisältö tarkentuu ennakkokyselyn perusteella. Valmennuksessa hyödynnetään paitsi etäkokous­ohjelman sisäisiä ominaisuuksia myös muita helppokäyttöisiä ja avoimesti saatavilla olevia sovelluksia.

Seuraava avoin etävalmennus:

Seuraava avoin toteutus:

  • 20.10.2020 klo 12.30-15.30. Ilmoittaudu viimeistään 6.10.2020

Valmennuksen hinta on 290 €/hlö (+alv) tai 230 €, jos osallistujia on samasta organisaatiosta useampia.

 Ilmoittaudu tästä

Valmennus avoimessa ryhmässä tai oma ryhmä työyhteisöllenne?

Työkaluja etäkohtaamisiin -etävalmennus voidaan toteuttaa myös omalle työyhteisöllenne räätälöitynä.

 Pyydä tarjous sitoumuksetta

Teemme myös “ristipölytys-valmennuksia”, jolloin useasta eri organisaatiosta (tai saman organisaation eri osista) 2-6 henkilöä kustakin osallistuu valmennukseen. Kysy lisää!

Ilmoittaudu valmennukseen!

Seuraava avoin Työkaluja etäkohtaamisiin -valmennus etäyhteydellä 20.10.2020 klo 12.30-15.30. Ilmoittaudu valmennukseen 6.10. mennessä.

Ilmoittaudu valmennukseen

Kysy lisää!

Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää etäkohtaamisten kehittämisestä sekä valmennuksen soveltuvuudesta työyhteisöllenne.