“Kiitos arvokkaasta tiedosta ja uusista taidoista, joita lähden harjoittelemaan.”
“Hyvän yhteistyön kehittämiseen sain itse hyviä toimintatapoja, joita todella pyrin toteuttamaan aktiivisesti työarjessani. Kiitos mielenkiintoisesta ja innostavasta valmennuksesta.”
“Valmennus antoi mielestäni erinomaisia työkaluja siihen, miten olla tuloksellisen tiimin vetäjä ja kuinka huomioida sekä kuulla kaikkia tasapuolisesti.“
“Kokonaisuutena ohjelma oli minusta hyvä ja eheä kokonaisuus. Uskon, että kaikki saivat paljon hyödyllisiä työkaluja työarkeen käytettäväksi.“
“Voin käyttää näitä taitoja kaikissa vuorovaikutustilanteissa.”
“Oma ymmärrys ja tietoisuus kasvoi.”
“Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat yrittää oppia ymmärtämään kommunikaatiota omalta ja muiden kannalta eri tilanteissa”
“Ei menetelmä edellä, vaan menetelmä palvelee tavoitetta.”
“Sain uusia menetelmiä joita voin kokeilla. Suurkiitos!”
“Oli tosi hyödyllinen ja mukava päivä!”

”Uudet työtavat ja työkalut on otettu heti käyttöön.”

Kehittämispäällikkö Tuija Vasikkaniemen mukaan Heuristican valmennusten palautteista näkee, että valmennuksista on pidetty,  otettu käyttöön uusia työtapoja ja työkaluja sekä rohkaistuttu kokeilemaan jotakin uutta.  Opettajat ja asiantuntijat myös sparraavat ja tukevat toisiaan enemmän. Työyhteisö oppii toisistaan ja yhteisöllisyys lisääntyy. Tästä hyötyy pitkässä juoksussa koko organisaatio.

Lue lisää

”Olen iloinen, että tulin tälle kurssille!”

Maanmittauslaitos on tilannut Heuristican Työyhteisötaitojen Tyyt.fi -verkkokursseja henkilökunnan käyttöön. Hyvä ryhmä, toimiva tiimi -kurssi on nyt vedetty jo kolme kertaa, ja siitä on saatu erinomaista palautetta.

Lue lisää

”Palaute on kautta aikain ollut hyvin positiivista.”

“Olemme jo useamman vuoden tehneet työyhteisötaitojen kehittämisyhteistyötä Heuristican kanssa. Palaute on kautta aikain ollut hyvin positiivista.”
HR-asiantuntija Anna-Liisa Vainio, Järvenpään kaupunki, kertoo Tuloksellisen itsensä johtamisen ja hyvän yhteistyön valmennusohjelmasta.

Lue lisää

”Coaching-työkalut tulivat heti hyötykäyttöön ja kalenteri täyteen koutsauspyyntöjä”

HR Manager Heidi Virtanen, Posti Oy kertoo kokemuksistaan Coaching Ajokortti -valmennuksesta ja siitä, miten hän saman tien otti rohkeasti uudet koutsauksen ja valmentavan otteen työkalut käyttöön työkavereidensa hyödyksi ja iloksi.

Lue lisää

Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä osaamisen, ammattitaidon, työtapojen ja johtamisen kehittämisessä tuhansien ihmisten ja satojen organisaatioiden kanssa

Nämä työyhteisöt ovat edustaneet sekä yksityistä että julkista sektoria. Jos haluat kysyä toiminnastamme joltakin asiakkaaltamme, niin ota yhteyttä ja kerromme sinulle, kenen puoleen kääntyä.

Tässä asiakkaitamme:

Aalto PRO – Aktiv Kapital Oy – Andritz Oy – Chromaflo Oy – CIMO Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus – CSC  Tieteen tietotekniikan keskus – DHL – Digita Oy – Educode Oy – Eduskunta – Elomatic – Eläketurvakeskus – Espoon kaupunki – Etera – Fennia – F-Secure Oyj – Fortum – Global Blue Finland Oy – Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy – Helmi liiketalousopisto – Helsingin Energia HELEN – Helsingin kaupunki – Helsingin yliopisto – If Vahinkovakuutus Oyj – Janakkalan Vesi – John Deere Forestry – Jyväskylän yliopisto – Järvenpään kaupunki – Kansalliskirjasto – Kirkkohallitus – Kone Oy – Medfiles Oy – Nordea – Nordic morning – Nurmijärven kunta – Planmeca – Proviisoriliitto ry – RAY Raha-automaattiyhdistys – Rikosseuraamuslaitos – Ruskeasuon koulu – SAS Institute Oy – SOK – Säteilyturvakeskus – Talentum Events Oy – Tamro – Tekla Oyj – TeliaSonera Finland – Tieto Oyj – Tilastokeskus – Tuusulan kunta – Ulkoasiainministeriö – Uponor Finland Oy – Valtiokonttori – West-House LKV – Visma – VTT – Yleisradio Oy – ÅF Consult

Olisi mukava nähdä teidänkin työpaikka yllä olevassa listassa!

Ota yhteyttä!