Ratkaisukeskeinen projektipäällikkö

Ihmisten johtaminen projektityössä

Ohjaa, innosta ja kannusta projektiryhmäsi maaliin! Tämä valmennus sopii sekä kokeneille konkareille että uraansa aloittaville projektipäälliköille. Varmista tuloksellinen ja hyvähenkinen työnteko projektissasi.

Erinomainen koulutus!

Aihe mielenkiintoinen, valmentaja hyvä ja asiantunteva

“Kokonaisuutena ohjelma oli minusta hyvä ja eheä kokonaisuus. Uskon, että kaikki saivat paljon hyödyllisiä työkaluja työarkeen käytettäväksi.“

Auttoi ajattelemaan asiaa uudelta kantilta. Erinomainen tapa.

Kiitos päivästä. Itselleni tämä tuli todella tarpeen vaikka aamulla ajattelin että ei olisi nyt aikaa olla koulutuksessa. Todella tärkeää myös pysähtyä katsomaan omaa toimintaa hetkeksi ja löytää uusia tapoja ajatella ja toimia. Tässähän voi vaikka oppia myös itsestään jotain 🙂 Kiitos paljon erinomaisesta koulutuspäivästä. Odotan seuraavaa innolla!

“Yllättävän vaikeaa aluksi ja tuollaiset tilanteet oikeasti vaativat harjoittelua.”

Kivaa oli ja oppia tuli paljon.

“Tulipas ruusuinen palaute, mutta mielestäni koulutus oli käytännön läheinen ja todella kiinnostava. Sait mielenkiintoni säilymään koko päivän. Odotan seuraavaa päivää. :)”

Käytännönläheistä tietoa ja työkaluja ihmisten johtamiseen muuttuvissa tiimeissä

Valmennuksessa saat tietoa ja työkaluja, joilla parannat käytännön leadership-taitojasi liittyen projektiryhmän tukemiseen projektin eri vaiheissa. Valmennus toteutetaan osallistavia menetelmiä käyttäen, joten saat suoraan esimerkkejä ja toimintamalleja omaan arkeesi.

Valmennuksessa saat vastauksia esim. seuraaviin kysymyksiin:

  • Millainen johtaja olen? Miten johdan ihmisiä valmentavasti ilman esimiesvaltaa?
  • Miten saan erilaiset ihmiset nopeasti työskentelemään tehokkaana ryhmänä?
  • Miten kuuntelen ja kysyn – johdan ihmisiä valmentavalla otteella?
  • Miten motivoin erilaisia ihmisiä ja annan heille palautetta?

Valmennus sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat suorittaa IPMA C tai IPMA B sertifikaatin. Valmennuksessa käsitellään monipuolisesti ihmisten johtamiseen ja itsensä johtamiseen liittyviä asioita ns. käytöspätevyyksien näkökulmasta.

Valmennus avoimessa ryhmässä tai oma ryhmä työyhteisöllenne?

Järjestämme avoimet projektipäällikkövalmennukset yhteistyössä Alma Talentin kanssa. Seuraavan avoimen ryhmän tiedot löydät täältä: https://koulutus.almatalent.fi/ratkaisukeskeinen-projektipaallikko/ 

Valmennamme aihetta myös suoraan organisaatiokohtaisesti räätälöitynä, jolloin hoidamme kokonaisuuden Avaimet käteen -toteutuksena.

Kysy lisää!

Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää valmennuksen soveltuvuudesta työyhteisöllenne.

Lähetä yhteydenottopyyntö
Pyydä tarjous